TELEFON:        031 505 777

E-MAIL:         info@onkoman.si

NASLOV:     Ajdovščina 1, 1000 Ljubljana, Slovenija

Slovensko onkološko društvo za moške OnkoMan

Image Alt

onkoman.si

Krog življenja 2022

Končno sem zbral vtise o zdaj že tradicionalnem Krogu življenja. To je bil krog, ki je bil zaradi vremenskih razmer logistično najbolj zahteven. Namen dogodka je vedno ozaveščati o onkoloških boleznih in kako le te preprečiti. Letošnje leto bomo posvetili raku na prostati. Poleg tega je glavni namen promovirati zdrav način življenja, kako v primeru nenadnega srčnega zastoja življenje rešimo.
V dobre namene je več kot 150 udeležencev v 24 urah prehodilo 2.226 kilometrov in s tem pomagalo Društvo Junaki 3. nadstropja , da bodo lahko obiskovali glasbeno terapijo, ki je med njimi zelo lepo sprejeta.
Medtem ko so se pohodniki borili s kilometri je ostale čakal bogat spremljajoč program. V Koroška osrednja knjižnica dr. Franca Sušnika so lahko poslušali knjižno predstavitev Tadeja Brankovič knjige Peta Olimpijada. Za reševanje življenja je poskrbel Koronarni klub Mežiške doline. Za večerno zabavo pa Ansambel ROSA!
Ponoči smo hojo zaradi vremenskih razmer prekinili od 23 do 5 ure zjutraj, ko smo spet začeli nabirati kroge za junake. Za smeh sta poskrbela Žan Papič in Gašper Bergant. Ob 17.00 smo živi, zdravi in nasmejani zaključili s hojo. Zvečer pa smo se v šotoru zabavali z Vili Resnik.
Na naslednji Krog življenja!
Najlepša hvala podpornikom Kroga življenja:
MSD Slovenia
Janssen Slovenija