TELEFON:        031 505 777

E-MAIL:         info@onkoman.si

NASLOV:     Ajdovščina 1, 1000 Ljubljana, Slovenija

Slovensko onkološko društvo za moške OnkoMan

Image Alt

onkoman.si

4. KROG ŽIVLJENJA

bo tokrat 26.5.2022- 27.5.2022 ozaveščal o raku prebavil in Grajski park na Ravnah na Koroškem bo spet zaživel v upanju na lepši in bolj zdrav jutri.
Začeli bomo s tiskovno konferenco, kjer bomo opozorili na problematiko raku prebavil.
Ob 17.00 se bomo ekipe podale na 24 urno odisejado po Grajskem parku in začele skupno pot do končne zmage. Seveda bodo pa našo pot pospremili številni spremljevalni dogodki.
V petek bomo tako na platoju pred Koroško osrednjo knjižnico dr. Franca Sušnika prisluhnili članu društva Dennisu Malačiču in njegovemu popotovanju po El Caminu ob 18.00 . Zvečer bo za zabavo v šotoru pred DTK-jem poskrbel ansambel Rosa.
V soboto bo dogajanje v Grajskem parku še bolj pestro in zanimivo. Začeli bodo najmlajši in sicer otroci z nogometnim turnirjem U-11, ki se bodo med sabo pomerili za medalje, pokale in vstopnice za reprezentančno nogometno tekmo. Nadaljevali bomo s predavanjem o zdravi prehrani. Dr. Feelgood nam bo na svojstven način razložil pomen zdrave prehrane in zdravega načina življenja, naučili se bomo temeljnih postopkov oživljanja, poslušali predavanje o pacientovih pravicah. Šotorsko dogajanje bomo v soboto začeli ob 15.00 in sicer bosta naše smejalne mišice raztegnila Gašper Bergant in Aleš Novak. Ob 17.00 bomo zaključili pot, prešteli kroge in upali, da je vsem prijavljenim ekipam uspelo zaključiti Krog življenja. Za zaključno zabavo bo poskrbel Vili Resnik.
Se veselimo srečanja z vami! Prijave ekip na info@onkoman.si